martes, 28 de septiembre de 2010

"La lactància, el biberó i algunes veritats incòmodes"

"La lactància, el biberó i algunes veritats incòmodes"
al Macondo Alacant cityLa manera en què alimentem als nostres fills / es ha deixat de ser el que ens defineix com a mamífers per passar a ser un estil de vida, una decisió de prendre.

Però, realment vam decidir?, Afecta a la nostra decisió el país on vivim?, I a la nostra salut? ... Descobreix què hi ha darrere de la llet artificial i la materna, descobriràs que donar el pit pot ser un acte revolucionari. Imparteix la xerrada Jesusa Ricoy Olariaga, Educadora Perinatal per la Universitat de Bedfordshire, llicenciada pel National Child Trust al Regne Unit, doula formadora per Michel Odent, col.laboradora de Sheila Kitzinger en la línia Birth Crisi, fundadora de la Xarxa Estatal de Suport per l'Estrès postpart: Escoltant amb el cor i col.laboradora en la secció de suport psicològic del bloc d'Eduard Punset. Mare de dos fills educats a casa.

Serà llavors una jornada on podrem informar-nos i debatre sobre aquesta qüestió social d'importància, i on podrem participar obertament en un ambient de tertúlia i reflexió. Espai que prolongarem amb la nostra tradicional soparet popular d'autogestió.

Dimecres 29 de setembre a les 20:00.


MACONDO ATENEU CULTURAL

Plaça Hermanos Pascual 14
Barrio Sta. Isabel-Campoamor Alacant
http://macondocultural.blogspot.com/
http://bibliotrueque.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario