lunes, 30 de agosto de 2010

Jornades desobediència sexual
Mèl de catem !!!!


MANIFEST


Perquè som un cúmul d'individualitats rabioses, no-normatives, inconformistes, contestaries. Envoltades de precarietat material però no mental. Volem subvertir, kremar i kebrar qualsevol mostra de fòbia cap a les identitats i els cossos que ixen de la norma binarista ... Identitats o no que al cap no tenen ni tindran lloc en un sistema capitalista-patriarkal-heterocentrista.


Som ben conscients que aquest utilitza els nostres cossos i les nostres formes d'estimar i follar per controlar.

No hi ha pitjor perill que persones rebel.lant-se al llit i al carrer. Això som: PERILL.


Per això ens hem reunit, per això volem parlar amb vosaltres, ajuntar-nos tots / es, els i transfeministas, els travolos, les bollera, les marikones, les i els punks, els i les deformes, les i els putxs, les horteres, els i okupis de sempre, els i no tan okupis, els i amics/gues dels i les amigues ... Per crear llaços, teixir xarxes, conspirar accions, follar i començar realment una revolució anti-heteropatriarkal, no sense abans qüestionar, conèixer-nos i auto-avaluar, com a estratègia d'unió per construir una MACROMANADA ...


EL NOSTRE OBJECTIU PRINCIPAL ÉS DISSENYAR ENTRE TOTES UNA EINA horitzontal, lliure, participativa i sobre totes les coses temible per aquells actors totalitaris que exerceixen constant pressió amb l'única finalitat de censurar i prohibir el nostre desig i els nostres pensaments. Invoquem a la destrucció dels discursos que segueixen demanant calma, de les institucions i a tot allò que normalitze unes pràctiques i uns rols per sobre d'altres.


Per això, avui en dia ens mudem de galàxia, ens trans-portem i trans-mutam a un planeta anomenat Castelló de la Plana on un altre grup de rarxs ens obren les portes de la seva KSA per començar a treballar en la insurrecció desobediència, desobedient a les pràctiques sexuals convencionals, en binarisme home / dona, a les ordenances de civisme feixista i al sistema capitalista heteropatriarkal.


Això és el que podem dir fins ara, aquest pretén ser un manifest itinerant, que estigua en constant transformació i subjecte sempre als nostres devenirs.


Perquè portar-se malament és un plaer!!!


Guerra al Capital heteropatriarcal!!!Blog oficial de les jornades :
http://jornadasdesobedienciasexual.blogspot.com

----

No hay comentarios:

Publicar un comentario