viernes, 6 de noviembre de 2009

GenerTech a Galiza València Madrid Barcelona



...................................................................................................................


GENERTECH A VALÈNCIA

generatech muta i al 2009-2010 es converteix en un triple projecte que recórre quatre localitats: Barcelona, València, Madrid i A Corunha.

Us de les tecnologies lliures per promocionar agenciamientos de gènere a la tecnocultura audiovisual

De la mà del cso atreu (A Corunha), ideadestroyingmuros (Valencia), dabne (Madrid) y hangar (Barcelona), Generatech 09-10 es dirigeix a aquells col·lectius i persones que treballen o aposten de manera crítica i activa per la no-discriminació de formes de viure el gènere i la sexualitat alternatives al sistema heteronormatiu i patriarcal. Les nostres eines són les tecnologies lliures de producció audiovisual, el treball col-laboratiu, la comunicació i la lliure difusió de continguts, accions i experiències que tracten de la relació entre gènere y tecnologia.

Combinant las xarxes que ofreix el nomadisme itinerant i la deslocalització d'internet, generaTech 09-10 es composa de tres experiències:
1. Una plataforma virtual que opera com punt de trobada a la xarxa per la difusió de notícies i continguts audiovisuals sobre l'us de les tecnologies des d'una perspectiva sensible al (des)gènere (Centre de Mitjans). Aquesta plataforma tambié es composa d'una Xarxa Tecnosocial per la comunicació, el debat i l'intercambi d'experiències entre associacions col-lectius que traballen per la igualtat de gènere.
2. Una serie de tallers itinerants que ofereixen coneixements pràctics i tècnics per l'us de la Plataforma Virtual i per la producció i difusió audiovisual fent servir eines lliures (software lliure).
3.Unes jornades itinerants dedicades a la difusió de produccions audiovisuals e intercanvi de coneixements i experiències sobre les relacions ente gènere i tecnologia.



dijous 12 Nov.
Facultad de Bellas Artes (UPV)
18h_Presentació projecte (45mins.)
18.45h_Análisi Plataformes audiovisals juntament amb GISS (global
independent streaming support) i xarxes socials ____ (30mins.)
19.15h_Dinàmica: grups de debat sobre disseny i propostes de
plataforma i events formatius (2h.)

divendres 13 Nov.
Facultad de Bellas Artes (UPV)
16h_Intro Linux + llicències lliures + Install party
Colectivo Garua (Pintor Domingo, nº 4 bajo)
21h_ Open JamAV Generatech: n3m3da + daax! + falluyah fog + stormbootnet + videoarmsidea


+ INFO EN : idea destroying muros

No hay comentarios:

Publicar un comentario