martes, 23 de junio de 2009

MosTran's

Primer Festival Internacional de Cinema Trans-Intersex de Barcelona

La Xarxa d'Accio Trans-Intersex de Barcelona organitza MosTran's, el Primer Festival Internacional de Cinema Trans-Intersex de Barcelona, un exercici de visibilitat i d'activisme audiovisual.


Amb MosTran's pretenem posar sobre la taula diverses formes de viure la transsexualitat, el transgenerisme i la intersexualitat amb l'objectiu d'establir referents i apropar aquesta realitat a la societat barcelonina per així trencar tòpics i estereotips.


La gran majoria de les pel.lícules que veurem no les distribueix cap productora, i per tant dificilment ens arribarien si no fos en el marc d'un festival de cinema. MosTran's és en definitiva un espai pensat per tots aquells qui tenen ganes de reflexionar, explicar, escoltar, conèixer, construir, escoltar...


Començarà el 22 de juny al Centre Cívic Golferichs (Gran Vía, 491) amb un workshop impartit per Elliat Graney-Saucke, activista queer i directora de vàries pel·lícules d’aquesta temàtica i Col Cruise, director del Festival de Cinema Trans de Londres (en anglès amb traducció consecutiva).
Les pel·lícules es projectaran del 23 al 26 de juny als cinemes Casablanca-Kaplan (Passeig de Gràcia, 115), de 20h a 24h. La festa de clausura del Festival serà el mateix divendres 26 de juny a CSO LA ASTILLA (Av Vilafranca, 22. L1 La Torrassa), de 00h a 06h amb les actuacions Sir La Muse des de Seattle, Antiherois (Barcelona) i DjNeopinchadiscos amb Vj .G…

i la entrada és gratuïta!T’ho perdràs??

Més info a

mostrans.wordpress.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario